fbpx

Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin

Učinkovita spletna stran je rezultat premišljenega načrtovanja. Skupaj bomo pregledali vašo dejavnost, naredili analizo trga ter ustvarili stran, ki najbolj ustreza željam vaših ciljnih strank.

S pomočjo podatkov bomo razvili spletno mesto, ki vam bo omogočalo učinkovito komunikacijo z vašo ciljno publiko za doseganje boljših poslovnih rezultatov.

Smo strokovno kreativna ekipa magistrov marketinga in diplomiranih grafičnih oblikovalcev z večletno profesionalno zgodbo in veliko uspešno izpeljanimi projekti v Sloveniji in ZDA.

Kaj vam lahko ponudimo:

Spletne Strani

WordPress

Spletne Trgovine

WooCommerce, Shopify

Digitalni Marketing

Google Ads, Facebook & Instagram

Ostalo

Pišite nam vaše ostale ideje!

Izkoristite brezplačno pomoč naših strokovnjakov!

Vsem novim strankam nudimo eno uro brezplačnega svetovanja, kjer skupaj najdemo najboljši način kako vas predstaviti na spletu. Ne odlašajte in nas kontaktirajte!

Prednosti naših spletnih strani

➞ privlačen dizajn

➞ enostavno in samostojno urejanje

➞ kvalitetna izdelava

➞ intuitivna navigacija in enostavna struktura

➞ optimizacija, ki zagotavlja visoke pozicije na spletnih brskalnikih (npr. Google)

➞ hitra stran, ki je optimizirana za mobilne naprave

Pri Sky Marketingu je izdelava spletnih strani usmerjena tako, da strnemo vašo željo ter naše znanje v izdelek, ki ste ga imeli v mislih, prav tako pa poskrbimo, da bo vaša spletna stran uspešna ter omogočimo, da se pojavi na dobri poziciji v spletnih brskalnikih.

Kaj vam namreč koristi najboljša spletna stran, če jo je na spletu nemogoče najti?

Spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine je zahteven projekt, ki zahteva veliko strokovnega znanja z različnih področij. Zagotavljamo vam celostno postavitev prodajno učinkovitih spletnih trgovin z unikatnim oblikovanjem:

➞ Skrbno načrtovanje in postavitev koncepta,

➞ Tehnični razvoj spletne trgovine,

➞ Optimizacija za iskalnike

➞ Gostovanje in vzdrževanje.

Veliko naših partnerjev se je na nas obrnilo zato, ker so njihovim prejšnjim spletnim stranem manjkale osnove, ki zagotavljajo pretvorbo obiskovalca v kupca.

Ne veste točno kaj želite, če se to kar imate v mislih sploh da narediti ali le nimate predstave kolikšna je cena izdelave takšne spletne trgovine?

Pišite nam in za doseg vašega cilja bomo poizkušali najti najboljšo rešitev znotraj vašega časovnega in finančnega okvirja – omejitev s katerimi se srečuje vsako poslovanje.

CENIK

Izberite svoj paket!

Ker vemo, da je vsak začetek težak, smo se odločili da našim strankam ponudimo pakete izdelave. Naročite toliko kot potrebujete. Nekatera podjetja potrebujejo ogromno nekatera manj. Zato lahko sedaj izbirate med določenimi paketi izdelave spletne strani.

MNENJA

Kaj pravijo naše stranke

Testirali smo njihove izdelke glede na druge kreative drugih oblikovalcev in njihov material je ustvaril veliko večje odzive - in učinek ni bil majhen. Osebno sem bil presenečen nad tem, kako velik je bil učinek - ne bi verjel, če ne bi imel statističnih podatkov. Zelo so kreativni in vas bodo spodbudili na načine, na katere verjetno niste pomislili. In na zadnje, z njimi je zelo prijetno sodelovati. Priporočam!

David Crawley
David Crawley
CEO of Ubiquity Robotics

Odlični izvajalci, s katerimi sem z veseljem sodelovala. V preteklih letih smo sodelovali z veliko različnimi izvajalci in Sky Marketing je vsekakor v top 2% vseh. Odlično delo in pozornost do detajlov ter vrhunska komunikacija so razlogi za absolutno prijetno in zadovoljno delo. Zagotovo bomo še sodelovali skupaj!

Lois Weinblatt
Lois Weinblatt
Vision Coach at True North Visionaries

Hvala Sky Marketing! Dober sem. 421% ROI v prvih dveh mesecih je preprosto izjemno.

John Roberts
John Roberts
Playa Inc.

Kot tudi oni bom kratek in straight to the point. So učinkoviti in z veseljem še ponovno sodelujemo skupaj. Toplo priporočam Sky Marketing!

COO
COO
RocketFlowers

Zelo sem zadovoljna z izidom branda, saj je točno to, kar smo želeli, postopek pa je potekal tudi gladko in precej hitro! Vsekakor priporočam za branding in grafični dizajn!

Marjeta Fras
Marjeta Fras
Golden Chips

Opravili so neverjetno delo s preoblikovanjem naše spletne strani! Sedaj je nova in sodobna, ekipa pa je bila zelo prijetna in tudi zelo prilagodljiva ter vedno na voljo za vse naše potrebe.

CEO
CEO
Fresco Control

Zaupali so nam

Zlata Ptička
http://mintbluebox.com/
Zdrava Dostava
Company Alchemist
Fresco Control
Ubiquity Robotics
Zobozdravstvo Sekulic
Golden Chips